Popular Posts

Gratis daten met Relatieplanet

Relatieplanet is met bijna 4 miljoen leden de grootste dating site in Nederland. "Relatieplanet" wordt vooral gebruikt door serieuze vrijgezellen, mannen en vrouwen, die echt op zoek zijn naar een eerlijke relatie. 

"Relatieplanet" werd heel populair door de zeer professionele, veilige en vriendelijke omkadering. Op Relatieplanet vind je van alles. Je vindt er
mensen op zoek naar liefde, vriendschap, lange-termijnsrelatie, verloving, huwelijk, verloving, maar ook de jongere casual dating met snelle contacten.

Sedert enkele jaren organiseert Relatieplanet ook de stijlvolle Singlesfeesten, waar single mannen en vrouwen elkaar ontmoeten op een gezellig (dans)feest. 

De online dating website van Relatieplanet heeft een andere look dan de meeste datingsites. Met veel warme kleuren en kleine knopjes ziet Relatieplanet nl dating er gewoon gezellig uit. De Nederlandse datingsite is ook een heel verzorgde en vriendelijke site. Op Relatieplanet.nl kan je tot 10 persoonlijke foto's bij je zoekertje plaatsen.

Relatieplanet grootste datingsite van Nederland en BelgiĆ« 


Relatieplanet.nl is momenteel de grootste van de online dating sites in Nederland en Belgie, en kreeg in 2009 en in 2012 de tiel "Website van het jaar". De online dating site heeft tot 3000 nieuwe leden per week. De hollandse site heeft ook het meest actieve gebruikers in Nederland, Belgie, en Luxemburg (de Benelux).

De tweede grootste datingsite in Nederland is Lexa. Lexa.nl heeft bijna evenveel bezoeken als Relatieplanet dating, maar het aantal actieve gebruikers is veel groter bij Relatieplanet.nl.

Relatieplanet heeft met zijn versie relatieplanet.be ook het meeste Belgische en Vlaamse daters van alle Hollandse datingsites. Relatieplanets concurrenten Parship, Match en Be2 liggen achterop
, maar hebben dan weer heel veel leden in een groter aantal landen dan Nederland en Belgie alleen.

Relatieplanet.nl heeft een aantal jaar geleden het Nederlandse relatiebemiddelingsbureau Iwannadate.nl overgenomen. Het is de online dating site met het meest actieve gebruikers, zo vondt wetenschappelijk onderzoek van Start2date uit.

Relatieplanet gratis

Een abonnement op Relatieplanet nl kost ongeveer 25 euro per maand. Je hebt wel een handige 100% gratis « trial » versie waarbij de site kunt proberen en je zelfs enkele berichten volledig gratis kan sturen. Het volledige lidmaatschap is betalend.

« Relatieplanet » is een van de meest gezochte zoektermen in Nederland, na « boer zoekt vrouw », het extreem populaire programma van de KRO, en de zinnen « ik ben grenzeloos verliefd » en « ik ben in love ».

Relatieplanets slogan is "Stop met dromen, start met daten". De relatiesite krijgt naar eigen zeggen 100.000 bezoekers per dag en 10.000 nieuwe leden per maand.

Search

Blog Archive

Translate