Popular Posts

Be2.nl en be2.be: relatie zo gevonden !


De relatiesite be2.nl is een datingsite met al meer dan 35 miljoen profielen. Be2 werkt met "matches": de site gaat systematisch na of profielen echt zijn en
verwijdert de fake profielen. Be2 dating richt zich iets meer dan Meetic op serieuze relaties. Be2 behoort zeker tot de beste datingsites in Belgie

Op BE2.nl kun je ook het advies van een datingcoach nemen. Deze datingcoach geeft tips voor je uiterlijk, je manier van flirten en zoekt samen met jou uit welke relatie je wil. Dit dating-advies is wel betalend. De be2-chat is ook heel populair, maar daalde de laatste jaren door de concurrentie van Facebook.



Gratis diensten zijn er volop op Be2. Bij be2 nl en be2 be is inschrijven en een profiel aanmaken uiteraard gratis. Communiceren in de chatroom is betalend. Je hebt wel veel vrouwelijke bezoekers op Be2, dus het is de moeite waard. De bijkomende diensten, zoals het advies van een datingcoach, zijn betalend met kredietkaart.



Be2 neemt klanten over van Meetic en Relatieplanet met een grote advertentie-campagne. De beide relatiesites bestaan in dezelfde landen, hebben een gelijkaardige look en voeren gelijkaardige advertentiecampagnes. Er is wel 1 groot verschil: be2 gaat duidelijk voor de langere liefdesrelatie, terwijl Meetic voor een meer ondeugende stijl kiest in zijn reclame. Be2 is een site voor vrouwen en mannen die een partner zoeken voor een serieuze relatie die standhoudt.



Be2 is een Duitse site, en heeft, logisch gevolg, een degelijke en heldere structuur. Be2 verzorgt de datingdienst van de grote Nederlandse krant Telegraaf.nl. In Frankrijk is be2 actief onder de namen « be2 rencontre » en « be2 france ». Be2 is een uitstekende datingsite voor dating in Duitsland, Nederland, Vlaanderen, Engeland. Maar ook in Finland, Polen, Kroatie en Spanje heeft be2 een stijgende populariteit. Be2 is een van de grootste relatiesites in Duitsland, en wordt ook in Nederland, Belgie en het VK een belangrijke speler. Deze Duitse datingsite is de belangrijkste concurrent voor het Franse Meetic. Het uitzicht en de tools van be2 dating zijn vrijwel dezelfde als die van Meetic en Lexa in Nederland.

Search

Blog Archive

Translate