Popular Posts

De beste datingsites

Welke datingsite is de beste ? Er zijn tientallen goede gratis datingsites voor mannen en vrouwen in België en Nederland. Hoe kies je die eerlijke datingdienst die het best is voor jou? We zetten advies over de verschillende grootste dating-sites op een rijtje, en vergelijken hun voordelen, gebruiksgemak, nadelen en prijs.



De grootste datingsites in Nederland en België zijn Relatieplanet, het internationale Meetic en het puur Nederlandse en Belgische Rendez-vous.be. Meetic behoort tot de beste datingsites in Vlaanderen.

Daarnaast zijn er nog een aantal middelgrote datesites met advertenties voor singles en relatiebemiddeling: de meeste succesvolle zijn de sites die zich specialiseren in online dating voor senioren en de goedkope online dating of zelfs volledig gratis dating. Een nieuwe trend zijn sites die zich op ontrouw en vreemdgaan richten, zoals SecondLove, dé datingsite voor wie een spannende, tweede relatie wil!


De grootste datingsites in België en Nederland

Relatieplanet

Relatieplanet is de Nederlandstalige dating-site met het meeste leden. Sinds enkele jaren heeft Relatieplanet het populaire OneHello overgenomen, en staat aan de top van datingsites in Nederland en in Vlaanderen.

Meetic.be

"Lexa" in het Nederlands, "Meetic" in het Frans, is de grootste datingsite in België. Lexa.nl, dat het vroegere QDate overnam, is populair in Nederland. Deze van oorsprong Franse site heeft honderdduizenden leden in Europa. Meetic organiseert ook de Meetic Live Party, waarop vrijgezellen elkaar kunnen ontmoeten. Meetic Affinity is de dochtersite die mensen matcht op basis van hun criteria, en eerder voor serieuzere relaties is dan het nogal wilde Meetic-volkje.

Facebook voor dating

Facebook.com werd niet meteen opgestart als een dating site, maar is het ondertussen wel geworden. En nog een gratis datingsite ook. Heel populair, ondertussen meer bezocht dan Google. Toepassingen als Smartdate en Zoosk helpen je om je Facebookprofiel te gebruiken om te daten. Vele surfers vinden er ook hun oude liefdes op terug.

Rendez-vous.be


Rendez-vous.be, opgezet door twee sympathieke Belgen, is een geduchte concurrent in de Lage Landen. Met de slogan 'Er is altijd iemand die bij jou past', verzamelde rendezvous.be al tienduizenden profielen van mannen en vrouwen op zoek naar een date.

De Standaard Online Dating


De Standaard Online, de meest bezochte nieuwssite van Vlaanderen, gooit zich ook in de strijd van de dating met "De Standaard Dating". De datingsite, uitgewerkt met het datingbedrijf WeMatch, koppelt lezers van De Standaard en Het Nieuwsblad voor een relatie of vriendschap. Doordat De Standaard Online, ook gekend als #DSO, bij de meest bezochte sites van Belgie hoort, zou deze dating-site wel eens een belangrijke speler kunnen worden. Een dertiger die via datingsites 17 dates op 2,5 jaar scoorde, vertelt er alvast zijn avonturen.;

Kleinere datingsites

Be2.be in het Nederlands, is de nieuwe Duitse concurrent van Meetic voor duurzame en stabiele relaties met een passende partner. Be2 is de laatste jaren minder populair aan het worden.

Parship is een Nederlandse datingsite voor serieuze relaties, op basis van een persoonlijkheidstest om de liefde te vinden.

Paiq is een Nederlandse datingsite die via stemmen op foto's en het invullen van vragenlijsten de beste partner zoekt voor jou.

MSN Dating live heeft vele abonnementen doordat het aan de MSN-diensten gekoppeld is. Maar deze mensen waren niet noodzakelijk op zoek naar een date. En de MSN-community is de laatste jaren overgestapt naar Facebook of Google+

Telenet dating en Zita Dating heeft niet langer een eigen datingdienst, maar werkt nu samen met Meetic en Rendez-vous.be. Advalvas is opgedoekt.

EliteDating richt zich op welstellende en hoger opgeleide mannen en vrouwen met een actieve job.

Search

Blog Archive

Translate